O nigérijský objav MS do 17 rokov sa bijú anglické kluby

NETKY.SK • 20 November 2013, 16:38 • 2 min
O nigérijský objav MS do 17 rokov sa bijú anglické kluby

ABUJA - Viaceré kluby anglickej futbalovej Premier League majú záujem o reprezentanta Nigérie do 17 rokov Musu Muhammeda. Potvrdil to hráčov agent.

slovakia

left justify in out

Talentovaný mladík priviedol reprezentáciu svojej krajiny k štvrtému triumfu na majstrovstvách sveta hráčov do 17 rokov v histórii. Pravý obranca strelil na nedávnom šampionáte v Spojených arabských emirátoch tri góly vrátane presného zásahu z priameho kopu vo finále proti Mexiku.

"Dostali sme viacero ponúk od zástupcov klubov anglickej Premier League. Radšej nebudeme špecifikovať ich mená. Na tento týždeň však máme naplánované viaceré stretnutia v Anglicku a po nich budeme múdrejší," uviedol agent Adam Mohammed pre AFP.

Podľa rôznych špekulácií by Musu Muhammeda radi videli vo svojich kádroch Chelsea, Manchester United, Liverpool i Newcastle United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies