O niekoľko dní započne konferencia týkajúca sa recyklácie odpadov

NETKY.SK • 30 Marec 2021, 15:01 • 2 min
O niekoľko dní započne konferencia týkajúca sa recyklácie odpadov

Vzhľadom na pandemickú situáciu sa konferencia uskutoční počas jedného dňa v Bratislave. V prípade, že to situácia umožní v tom čase s platnými nariadeniami a obmedzeniami by sa konferencia uskutočnila aj naživo, no v každom prípade bude súbežne vysielaná aj online.

slovakia

left justify in out

Cieľom konferencie je osloviť širokú laickú aj odbornú verejnosť v oblasti recyklácie odpadov ako aj iných spôsobov zhodnocovania odpadov, poskytnúť aktuálne informácie ako aj pripravované zmeny v oblasti legislatívy.

 

Konferencia je určená pracovníkom, ktorí sú zodpovední za životné prostredie a nakladanie s odpadmi vo výrobných a nevýrobných podnikoch, pracovníkom miestnej správy, samosprávy, prevádzkovateľom zariadení na recykláciu, úpravu, zhodnocovanie a zneškodňovanie odpadov, podnikateľským subjektom pôsobiacim v odpadovom hospodárstve a environmentálnom sektore, no taktiež aj pracovníkom štátnej a verejnej správy a akademickej obce.

 

Súvisiaci článok: Lídri siedmich krajín, vrátane Slovenska, adresovali list zástupcom únie, v ktorom vyjadrili podporu jadrovej energii

 

Je to priestor na spoločný dialóg odborníkov v tejto oblasti, aby si navzájom prediskutovali dennodenné problémy a mali možnosť vymeniť si navzájom svoje skúsenosti a nové poznatky.

 

Rezort životného prostredia verí, že Vás aktuálne témy konferencie zaujmú a budeme sa tešiť na stretnutie s Vami v Bratislave, alebo vo virtuálnom prostredí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies