O Neymara mal záujem Manchester United, s ponukou ale neprišiel

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:48 • 2 min
O Neymara mal záujem Manchester United, s ponukou ale neprišiel

BARCELONA - Brazílsky futbalista Neymar priznal, že nedávno mal o jeho služby záujem Manchester United. Anglický klub však nepredostrel FC Barcelona oficiálnu ponuku, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Neymar spolu s Lionelom Messim a Luisom Suarezom tvoria údernú ofenzívnu trojicu katalánskeho giganta, ktorý v minulej sezóne aj vďaka 122 presným zásahom Juhoameričanov získal treble (Liga majstrov, Primera division, Kráľovský pohár - pozn.).

 

Dvadsaťtriročný Brazílčan vyhlásil, že slávny anglický klub sa o neho síce zaujímal, jeho túžbou je však zostať na Nou Campe. "Nedostal som však žiadnu ponuku. A keby aj prišla, moje rozhodnutie by neovplyvnila. Chcem zostať v Barcelone a získať tu ďalšie trofeje," vyjadril sa Neymar. United napokon dieru v ofenzíve zaplátali 19-ročným talentovaným Francúzom Anthonym Martialom, ktorý prišiel z AS Monaco.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies