O nečakané prázdniny sa školákom v Galante postarali policajti

NETKY.SK • 16 September 2014, 15:46 • 2 min
O nečakané prázdniny sa školákom v Galante postarali policajti

GALANTA - O nečakané prázdniny sa žiakom Základnej školy Zoltána Kodálya s vyučujúcim jazykom maďarským v Galante postarali policajti.

slovakia

left justify in out

Všetkých učiteľov a 330 žiakov dnes poslali z vyučovania predčasne domov, na stredu im vedenie školy dalo riaditeľské voľno. Až v stredu bude jasné, kedy bude vyučovanie v škole obnovené.

 

 

 

Riaditeľka školy Hajnalka Oláhová pre agentúru SITA povedala, že takýto postup nariadil veliteľ policajného zásahu, ktorý sa odohral neďaleko školy. Podľa nej ide v tomto prípade o bezpečnosť detí, dôvody policajného zásahu nekomentovala. Poslanec Národnej rady Gábor Gál zverejnil na sociálnej sieti informáciu, že v rodinnom dome blízko školy polícia objavila drogové laboratórium s veľkým množstvom chemických látok. Hovorkyňa trnavskej krajskej polície Martina Kredatusová povedala, že ich zložky v tejto lokalite nevykonávajú žiadny zásah. Agentúra SITA požiadala o bližšie informácie Prezídium Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies