O návrat I Ťien-liena do NBA sa usilujú Lakers

NETKY.SK • 17 August 2016, 12:42 • 2 min
O návrat I Ťien-liena do NBA sa usilujú Lakers

NEW YORK - Čínsky basketbalista I Ťien-lien má podľa severoamerických médií namierené nazad do NBA. Vážny záujem o služby 28-ročného pivota, ktorý bol s priemermi 20,4 bodu a 6,6 doskoku lídrom reprezentácie na vrcholiacich OH v Riu de Janeiro, majú Los Angeles Lakers.

slovakia

left justify in out

"Rokovania sú v pokročilom štádiu," potvrdzuje ESPN. Šestka draftu 2007 I Ťien-lien má na konte 272 stretnutí v NBA za Milwaukee, New Jersey, Washington a Dallas s priemermi 7,9 bodu a 4,9 doskoku na zápas. Uplynulé štyri sezóny strávil doma v tíme Kuang-tung Southern Tigers. Lakers majú aktuálne pod zmluvou trinástich hráčov, a teda ešte dve voľné miesta na súpiske. Na Číňanovej pozícii centra budú novému trénerovi Lukovi Waltonovi v sezóne 2016/2017 k dispozícii Rus Timofej Mozgov, ktorý má aktuálne zranené slabiny, a chorvátsky nováčik Ivica Zubac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies