O nasadení rozhodne októbrový rebríček FIFA

NETKY.SK • 16 Október 2013, 15:37 • 2 min
O nasadení rozhodne októbrový rebríček FIFA

ŽENEVA - Brazília proti Taliansku, aj taký môže byť otvárací zápas budúcoročných majstrovstiev sveta vo futbale. Ten sa uskutoční 12. júna 2014 v Sao Paule a o jeho účastníkoch do značnej miery rozhodne poradie v rebríčku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), ktoré bude známe vo štvrtok 17. októbra.

slovakia

left justify in out

Práve októbrový renking určí nasadenie pre decembrový žreb záverečného turnaja MS 2014. Na základe rebríčka FIFA sa rozhodne o ôsmich nasadených národných výberoch, ktoré budú lídrami v každej z ôsmich základných skupín budúcoročného svetového šampionátu. Medzi oktetom môžu chýbať tradiční ašpiranti na zisk titulu Taliansko i Holandsko.

Na základe októbrového rebríčka sa určí, ktoré štyri európske mužstvá budú nasadené pred novembrovými barážovými stretnutiami o účasť v Brazílii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies