O Mareka Ďalogu je záujem v NHL aj KHL

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 08:20 • 2 min
O Mareka Ďalogu je záujem v NHL aj KHL

PRAHA - Po Zvolene, Pardubiciach a Sparte Praha by mohol slovenský reprezentant Marek Ďaloga zakotviť na mnoho exkluzívnejšej hokejovej adrese. Rýchlonohému obrancovi v českej metropole síce plynie platný kontrakt, ale klub by predsa mohol opustiť.

slovakia

left justify in out

"V poslednom čase zaznamenávame obrovský záujem zo strany tímov NHL a takisto top mužstiev KHL o jeho služby. Má síce podpísanú zmluvu na dva roky, ktorá však zahŕňa výstupnú klauzulu v prípade splnenia finančných podmienok. Sme na tento variant pripravení. Pokiaľ by Marek odišiel, chceme na jeho miesto priviesť adekvátnu náhradu," uviedol na oficiálnej internetovej stránke klubu športový manažér Patrik Martinec.


Dvadsaťšesťročný zvolenský rodák Marek Ďaloga (nar. 10. marca 1989) v sezóne 2014/2015 nastúpil za Spartu v 48 zápasoch základnej časti, v ktorých strelil 6 gólov a pridal 18 asistencií. Na súperových brankárov vystrelil 120-krát, čo bolo najviac spomedzi všetkých hráčov v kádri. V desiatich dueloch play-off dosiahol jednu asistenciu. V súčasnosti sa už pripravuje so slovenskou reprezentáciou na majstrovstvá sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies