O LeBronovom ďalšom pôsobisku rozhodne klíma

NETKY.SK • 27 September 2013, 15:33 • 2 min
O LeBronovom ďalšom pôsobisku rozhodne klíma

MIAMI - Najlepší basketbalista súčasnosti LeBron James sa bude môcť v lete budúceho roka vďaka hráčskej opcii v zmluve s Miami Heat rozhodnúť, kam povedú jeho ďalšie kroky alebo či zostane ďalej súčasťou tímu, no niekoľko pôsobísk už teraz vylúčil. Ležia totiž v takom klimatickom pásme, ktoré 28-ročnému krídelníkovi pochádzajúcemu z Akronu v Ohiu nie sú po vôli.

slovakia

left justify in out

"Cnie sa mi za domovom, ale v Miami som si privykol na tie príjemné výhody ako čerstvé ryby či ovocie. Moje pôsobisko bude určite niekde v teple. Nechcem sa vrátiť do studenej zimy," uviedol LeBron James pre Women’s Wear Daily. Podľa jeho slov majú smolu už teraz Denver, Minnesota, Toronto, Cleveland, Portland či Memphis. Naopak, ak nezostane na Floride v Miami, zakotviť by mohol v slnečnej Kalifornii, Arizone či Texase.

James v nasledujúcom ročníku zarobí len na základe zmluvy s Heat vyše 19 miliónov dolárov. Americký reprezentant James podpísal v júli 2010 kontrakt s Miami na šesť rokov, odvtedy priviedol tím k dvom titulom (2012, 2013). V zámorí sa skloňuje aj jeho možný angažmán v Los Angeles Lakers, keďže slávny kalifornský klub bude môcť na budúci rok vďaka veľkej rezerve pod platovým stropom pomýšľať na príchod až dvoch superhviezd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies