O Kucku opäť záujem na Apeninskom polostrove

NETKY.SK • 29 November 2013, 18:40 • 2 min
O Kucku opäť záujem na Apeninskom polostrove

JANOV - Talianskemu futbalovému klubu FC Janov a jeho stredopoliarovi Jurajovi Kuckovi sa v tejto sezóne darí a odmenou je opätovný záujem konkurenčných tímov AC Miláno a AS Rím o služby 26-ročného slovenského reprezentanta.

slovakia

left justify in out

Bojnický rodák skóroval v 13 zápasoch Serie A zatiaľ dvakrát, raz sa presadil aj v medzištátnom prípravnom dueli Poľska proti SR (0:2). "Momentálne nemôžem potvrdiť tieto špekulácie, pretože Janov nedostal žiadne oficiálne ponuky. Ak sa tak stane, budeme sa nimi zaoberať," cituje portál calciomercato.it Kuckovho agenta Karola Csontá.

V lete sa objavil interes aj z Britských ostrovov, konkrétne zo strany FC Liverpool. "Nezaregistrovali sme oficiálne ponuky, iba záujem," dodal Csontó. FC Janov je po 13 kolách s 18 bodmi na siedmom mieste s bilanciou päť víťazstiev, tri remízy a päť prehier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies