O Kuciaka má záujem nemecké treťoligové Lipsko

NETKY.SK • 29 Január 2014, 10:33 • 2 min
O Kuciaka má záujem nemecké treťoligové Lipsko

LIPSKO - O brankára slovenskej futbalovej reprezentácie Dušana Kuciaka pôsobiaceho v tíme úradujúceho poľského majstra Legia Varšava sa údajne zaujíma účastník tretej najvyššej nemeckej súťaže Red Bull Lipsko. Informoval o tom portál sportowefakty.pl s odvolaním sa na miestny denník Leipziger Volskzeitung.

slovakia

left justify in out

Lipčania v súčasnosti hľadajú náhradu za dlhodobo zraneného gólmana Fabia Coltortiho. Tridsaťtriročný bývalý švajčiarsky reprezentant si pred časom roztrhol väzy v kolene, do tréningového procesu by sa mal vrátiť niekedy koncom marca. Ostatní brankári v tíme Benjamin Bellot a Eric Domaschke údajne nedosahujú dostatočné kvality. 

Lipsko je v tabuľke 3. Ligy na druhom mieste so štvorbodovým náskokom pred Darmstadtom, kde hráva slovenský útočník Milan Ivana. Do II. bundesligy postúpia priamo dve mužstvá, tretie hrá baráž o postup so 16. tímom druhej najvyššej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona