O jednej striptérke a jej veľkom sne

NETKY.SK • 8 Marec 2021, 09:51 • 2 min
O jednej striptérke a jej veľkom sne

Čo sa výberu povolania týka, nie každé je atraktívne.

slovakia

left justify in out

Iste, nájde sa aj také, o ktorom človek sníva takmer od prvého dychu a pre ktoré by obetoval hoc aj celý svoj majetok.


Dievča to tiahne ku kariére, v rámci ktorej by získalo obdiv, kým chlapca láka trochu dobrodružstva a pocit hrdinstva.

 

Ale pracovať v zatracovanom priemysle? Nie, to zrejme nie je ničia tajná túžba a musí sa odohrať niečo naozaj závažné, aby sa hrdosť posunula do úzadia.

 

img


Pre Harmony to nebola otázka voľby. Striptérkou sa jednoducho stala preto, lebo bola prinútená.

 

Zaplietla sa so starším
Jej detstvo neprebiehalo prirodzene. Spomína si naň s dávkou strachu a istého prekvapenia, že to všetko napokon prekonala.


„Po dlhej dobe sexuálneho zneužívania, znásilňovania a života v chaotickom prostredí, ma moja matka v trinástich rokoch nechala samu v prostredí plnom gangov s mojím osemročným bratom, aby sme sa o seba tri mesiace sami starali. Počas toho leta som sa zaplietla so starším chlapom, ktorý nám ponúkol jedlo a ochranu. Tento vzťah sa stal vykorisťovateľským a viedol k tomu, že som začala pracovať v sexuálnom priemysle ako striptérka. V podstate sa môj priateľ stal mojím pasákom a môj život sa vymkol kontrole," úprimne hovorí Harmony. Jej pamäť je zahltená bolesťou, ale aj šťastím.

 

img


Do príbehu totiž vstúpil Boh a celkom zmenil jej osobnosť i smer, ktorým sa uberala. „V Ňom som našla milosť, uzdravenie a cestu k slobode. Začala som znova snívať. Snívala som o dni, keď budem mať dom s bielym plotom a zeleným trávnikom posiaty detskými hračkami. Snívala som o kompletnej rodine, kde každý bude mať svoje slovo. Môj sen reprezentoval stabilitu a bezpečie," rozpamätáva sa žena, ktorej život sa podobal tak na dramatický, ako aj romantický film.


Svadba
Áno, po istom čase sa skutočne vydala a porodila dieťa. Nechýbal jej ani dom a bola natoľko šťastná, až žiarlila sama na seba.


Prečo sa teda dokonalosť rozpadla? Harmony nemá najmenší problém o tom vyrozprávať. „Keď som zistila, že môj manžel mi bol neverný a vôbec nechce bojovať o záchranu nášho manželstva, cítila som sa, ako keby sa všetka nádej, ktorú som mala, rozplynula. Život, o ktorom som snívala, sa kompletne rozpadol."

 

Neprestala
Napriek nečakanej rane a následnému rozvodu, sa Harmony nevzdala. Nádej vložila do Boha a neprestala snívať.

 

Mala tisíc dôvodov na to, aby podľahla tvrdej realite, ale stačil jeden jediný, aby naďalej verila v rozprávku. Boh ju predsa nikdy nesklamal.

 

img


Trvalo roky, kým zastávala nelichotivú pózu slobodnej matky, ale zvládla to a odovzdala Stvoriteľovi každé sklamanie, ktoré ju kedy zasiahlo.

 

Založila organizáciu, ktorá pomáha obetiam sexuálneho zneužívania a obchodovania s ľuďmiA potom, keď bola dostatočne pripravená a Bohom uzdravená, stretla muža a opäť sa vydala. Jej sen bol vykúpený a znovu oživený. 

 

Nezáleží na tom, koľko ráz sa šťastie rozpadne, vždy sa oplatí po ňom siahnuť a veriť. Treba len snívať a dôverovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona