O Graňákove služby už nemajú vo Švédsku záujem

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 12:41 • 2 min
O Graňákove služby už nemajú vo Švédsku záujem

ANGELHOLM - Slovenský hokejový obranca Dominik Graňák končí pôsobenie vo švédskom klube Rögle BK. Spolu s 33-ročným rodákom z Havířova sa s dresom účastníka SHL lúči aj ďalších sedem hokejistov. S vedením sa už nedohodli na pokračovaní spolupráce.

slovakia

left justify in out

"Chceme poďakovať odchádzajúcim hráčom za všetko, čo urobili pre Rögle. Chápeme, že niektoré odchody vzbudzujú emócie, ale prijali sme ich v prospech budúcnosti klubu," povedal na webe mužstva z Angelholmu športový riaditeľ Anders Carlsson. Tím opúšťa aj kapitán Christopher Liljewall.

Graňák hral v Rögle uplynulé dve sezóny, predtým v klube pôsobil aj v ročníku 2009/10. Tentoraz mal najmä defenzívne úlohy. V 49 stretnutiach základnej časti si pripísal päť asistencií, v boji o záchranu v štyroch dueloch strelil jeden gól. V minulosti hrával aj za Trenčín, Slaviu Praha, Färjestadt, Dinamo Moskva, Linköping a Fribourg.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies