O fekálnom fantómovi, ktorý útočil na ženy močom, bude rozhodovať krajský súd

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 09:52 • 2 min
O fekálnom fantómovi, ktorý útočil na ženy močom, bude rozhodovať krajský súd

BRATISLAVA - O tom či Dušan S., ktorý mal v hlavnom meste útočiť na ženy močom a fekáliami, zostane naďalej vo väzbe, rozhodne v najbližších dňoch odvolací Krajský súd (KS) v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Muža zobral do väzby v nedeľu 27. marca Okresný súd Bratislava I a to z dôvodov preventívnej väzby, to znamená z dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti. "Proti uzneseniu o vzatí do väzby podal sťažnosť, o ktorej bude po doručení rozhodovať Krajský súd v Bratislave," povedal pre TASR hovorca KS v Bratislave Pavol Adamčiak.

 

Aj obhajca podozrivého podal v nedeľu 27. marca proti vzatiu do väzby sťažnosť. Tvrdí, že jeho klient si činy nepamätá a ani jednu z obetí nepozná. Muža budú skúmať znalci z odboru psychiatrie. "Možno ani nebude možné uložiť trest, ak nebol trestne zodpovedný, skôr by do úvahy prichádzalo ochranné opatrenie," vyjadril sa vtedy pre TV Markíza obhajca.

 

Muž v nedeľu 20. marca útočil v Bratislave na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. Vo všetkých prípadoch ženy uviedli rovnaký popis útočiacej osoby.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies