O Dúbravku majú záujem v Legii Varšava

NETKY.SK • 2 Január 2014, 12:56 • 2 min
O Dúbravku majú záujem v Legii Varšava

VARŠAVA - Dvadsaťštyriročný gólman už dávnejšie avizoval odchod z MŠK Žilina, pretože nedostáva príležitosti.

slovakia

left justify in out

Prvoligový poľský futbalový klub Legia Varšava sa údajne zaujíma o slovenského brankára MŠK Žilina Martina Dúbravku. Informoval o tom portál legia.net s odvolaním sa na Przeglad Sportowy.

Dvadsaťštyriročný gólman už dávnejšie avizoval odchod spod Dubňa, pretože nedostáva príležitosti v súťažných zápasoch. Kontrakt s MŠK vyprší Dúbravkovi na konci tejto sezóny. "Riešime túto tému, ale pravdepodobne z toho v zimnom prestupovom termíne nič nebude," povedal prezident Legie Boguslaw Lesnodorski. 

Vo varšavskom klube je brankárskou jednotkou slovenský reprezentant Dušan Kuciak. O ňom sa hovorí, že v lete možno odíde do kvalitnejšieho európskeho tímu. Legia potrebuje momentálne adekvátneho náhradníka za gólmanskú dvojku Wojciecha Skabu, ktorý dostal voľnú ruku v hľadaní si nového angažmánu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies