O desať dní sa začne Bratislava Street Art Festival

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 15:03 • 2 min
O desať dní sa začne Bratislava Street Art Festival

BRATISLAVA - O desať dní sa v hlavnom meste Slovenskej republiky začne Bratislava Street Art Festival.

slovakia

left justify in out

Podujatie potrvá od 13. do 15. júna. Centrom diania štvrtého ročníka bude Továrenská ulica, kde fasádu jednej z budov pretvorí medzinárodný graffiti tím "na verejnú galériu". Pozvanie prijali Pablo S. Herrero, H101, Mr. Zero, Fat Heat, Finbarr dac, Alice a MauMau.

 

O hudobný program, ktorý ponúknu Batelier & Euforion stage, Fuga Experimental stage, Nu Spirit stage a Hopkirk stage, sa postarajú napríklad Martina Javor & Band, The Lovely pimps, Gonsofus, The Raw Bishops, Thierry and Friends, Saténové Ruky, Ševa, Foolproof Riddims, Borodinov Quartet, Slávo Krekovič, Výklenkové rezonancie, Triple Sun, Makkatu alebo Didaktik EM. V piatok a sobotu sa v klube Batelier bude od 22:00 konať podujatie Bass fest, ktoré ponúkne elektronickú hudbu. 

 

Súčasťou Bratislava Street Art Festivalu bude aj Dizajn Market, v rámci ktorého sa v prvé dva dni podujatia na Hviezdoslavovom námestí od 10:00 do 20:00 predstavia kreatívni tvorcovia. V spolupráci s detským festivalom Kde bolo tam bolo sa bude v centre mesta konať bohatý interaktívny program pre najmladších návštevníkov a návštevníčky. 

 

Podrobnosti o programe festivalu sú dostupné na oficiálnej webstránke podujatia www.streetartfestival.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies