O desať dní je uzávierka prihlášok do Miss Slovensko

NETKY.SK • 5 Január 2017, 22:40 • 2 min
O desať dní je uzávierka prihlášok do Miss Slovensko

BRATISLAVA – Záujemkyne o titul tohtoročnej Miss Slovensko majú posledných desať dní to, aby odoslali svoju elektronickú prihlášku.

slovakia

left justify in out

Do nedele 15. januára sa môžu do súťaže krásy prihlásiť prostredníctvom online dotazníka, ktorý je dostupný na webstránke www.miss-slovensko.sk.

 

“S pribúdajúcim časom sa intenzita prihlášok stupňuje a ja sa teším z každej jednej prihlásenej Slovenky. Krátka videovizitka, ktorá musí byť k dotazníku pripojená, dievčatám pomáha, pretože môžu už pred semifinále povedať o sebe a svojom rozhodnutí stať sa Miss Slovensko viac. A tým zaujať,“ uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Okrem videovizitky musia záujemkyne spĺňať aj nasledovné podmienky. Musia mať vek 18-24 rokov, byť slobodné, bezdetné, mať slovenskú štátnu príslušnosť, nemali by mať výrazné tetovania a plastické vylepšenia tela či tváre. O ich postupe ďalej tiež rozhodne osobný prejav a schopnosť zaujať.

 

Na základe elektronických prihlášok porota pod vedením Karolíny Chomistekovej vyberie semifinalistky, ktoré sa stretnú 22. januára na neverejnom semifinále v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave. Dievčatá bude vyberať aj Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, riaditeľ Oklamčák Production Jozef Oklamčák či dvorný choreograf súťaže Peter Varady. “Verím, že aj tento rok sa nám podarí vybrať skvelý tím dievčat, s ktorými sa bude dať tak dobre spolupracovať ako s finalistkami roku 2016,“ dodala Chomisteková.

 

Miss Slovensko 2017, ktorej meno sa verejnosť dozvie v apríli, postúpi na svetové finále Miss World, získa honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil, luxusné bývanie a iné zaujímavé ceny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona