O budúcnosti Saparu a Vitteka rozhodnú najbližšie dni

NETKY.SK • 7 Január 2013, 11:22 • 2 min
O budúcnosti Saparu a Vitteka rozhodnú najbližšie dni

O budúcnosti Saparu a Vitteka rozhodnú najbližšie dni - Futbal O budúcnosti dvojice slovenských futbalových reprezentantov v službách tureckého Trabzonsporu Mareka Saparu a Róberta Vitteka sa rozhodne v najbližších dňoch. TASR o tom informoval ich agent K

slovakia

left justify in out

imgO budúcnosti dvojice slovenských futbalových reprezentantov v službách tureckého Trabzonsporu Mareka Saparu a Róberta Vitteka sa rozhodne v najbližších dňoch. TASR o tom informoval ich agent Karol Csontó z agentúry Stars and Friends.

"Čo sa týka Mareka Saparu, o jeho budúcnosti rozhodneme do konca budúceho týždňa. Uprednostňujeme, aby Marek zostal v Turecku, ale má ponuky aj zo zahraničia," povedal Csontó na margo stredopoliara, o ktorého služby má záujem viacero klubov z tureckej najvyššej súťaže.

Vitteka počas pôsobenia v Trabzonspore prenasledujú zranenia a tak sa v drese svojho zamestnávateľa objavoval v jesennej časti sporadicky."V prípade Róberta Vitteka je tiež všetko ešte otvorené. S hráčom sa dohodneme na ďalších krokoch podľa priebehu prípravy a to do konca januára," dodal Csontó. 

Trabzonspor, v ktorom pôsobí aj ďalší slovenský legionár Marek Čech, je po jesennej časti tureckej najvyššej súťaže na 7. mieste s deväťbodovou stratou na lídra Galatasaray Istanbul.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies