O budúcnosti Adama Nemca v Unione Berlín stále nejasno

NETKY.SK • 11 Január 2015, 22:12 • 2 min
O budúcnosti Adama Nemca v Unione Berlín stále nejasno

BERLÍN - Osud slovenského futbalového útočníka Adama Nemca v nemeckom druholigovom klube Union Berlín je stále nejasný. Web Berliner Zeitung informoval, že zakončovateľ sa má v pondelok hlásiť na tréningu, ale rezervného tímu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný banskobystrický rodák Adam Nemec je vo svojom terajšom pôsobisku na vedľajšej koľaji, pre údajné "hrubé porušenie pracovných povinností" ho začiatkom novembra preradili do "béčka". Trest dostal za nepovolenú absenciu na domácom zápase proti SpVgg Greuther Fürth. Nemec avizoval, že situáciu bude riešiť právnou cestou. Koncom novembra sa objavili chýry o záujme poľského Slasku Vroclav, v decembri sa skloňovalo konkurenčné Aue. 

 

Reprezentant SR Nemec s výnimkou sezóny 2008/2009 (belgický KRC Genk) od roku 2007 pôsobí v Nemecku. Pred Unionom Berlín hral za spomenutý tím Erzgebirge Aue, 1. FC Kaiserslautern a FC Ingolstadt 04. Na Slovensku bol v Dubnici a Žiline. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies