O Bratislavský bál 2013 je veľký záujem

NETKY.SK • 29 Január 2013, 08:05 • 2 min
O Bratislavský bál 2013 je veľký záujem

O Bratislavský bál 2013 je veľký záujem - Kultúra Blíži sa 9. február, kedy sa otvoria brány historickej budovy Reduty, aby privítali hostí 12.

slovakia

left justify in out

img

Blíži sa 9. február, kedy sa otvoria brány historickej budovy Reduty, aby privítali hostí 12. ročníka Bratislavského bálu. Ten bude rozdelený na tri tanečné scény. O príjemnú hudobnú atmosféru sa v hlavnej sále postará Big Band Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča, Metropolitný orchester a hlavná hviezda večera, ktorou bude spevák Richard Müller.

V divadelnej sále sa o dobrú náladu návštevníkov bálu postará skupina Starmania, orchester Bratislava Hot Serenaders a Pavol Hammel. V kaviarni budú návštevníkov zabávať Cigánski diabli a Silent Duo. Celým večerom bude sprevádzať už osvedčená a zohratá moderátorská dvojica Iveta Malachovská a Vlado Vondrák. 

Nad reprezentačným bálom hlavného mesta SR prevzal záštitu primátor Bratislavy Milan Ftáčnik. Organizátorom a producentom akcie je Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Posledné vstupenky sú v predaji v pokladni Mestského divadla P. O. Hviezdoslava na Laurinskej ulici.

TASR informovala Janka Túry z oddelenia marketingu a obchodu Bratislavského kultúrneho a informačného strediska.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona