O bezpečnosti na ruských letiskách vznikli pochybnosti: Dievča cestovalo bez letenky a kontroly totožnosti

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 15:10 • 2 min
O bezpečnosti na ruských letiskách vznikli pochybnosti: Dievča cestovalo bez letenky a kontroly totožnosti

MOSKVA - Ruská dopravná polícia dnes oznámila, že desaťročné dievča letelo z Moskvy do Petrohradu bez kontroly totožnosti a bez letenky.

slovakia

left justify in out

Prípad vyvoláva pochybnosti o bezpečnosti na ruských letiskách, uviedla v správe tlačová agentúra AP. Dievča, ktorého totožnosť nezverejnili, odišlo v utorok z domu do školy a nevrátilo sa.


Alexander Ržanenkov z petrohradskej radnice ruským tlačovým agentúram povedal, že dievča išlo na moskovské letisko Vnukovo, kde sa zamiešalo do davu pasažierov, ktorí nastupovali na palubu letu do Petrohradu. Ržanenkov spresnil, že dievča nastúpilo do lietadla spolu s veľkou rodinou s deťmi. Polícia malú cestujúcu nakoniec vyzdvihla na letisku v Petrohrade, kde sa potulovala osamote.


Ruský verejný ochranca práv detí (detský ombudsman) Pavel Astachov dnes vyhlásil, že tento výlet dievčaťa vysiela "vážnu výstrahu" ohľadne bezpečnosti letísk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies