Nyquist posilou Švédov v Bielorusku

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 18:14 • 2 min
Nyquist posilou Švédov v Bielorusku

ŠTOKHOLM - Útočník Detroitu Gustav Nyquist posilní švédsku hokejovú reprezentáciu na nadchádzajúcom svetovom šampionáte v bieloruskom Minsku (9. - 25. 5.).

slovakia

left justify in out

Denník Expressen informuje o tom, že do tímu trénera Pära Märtsa by mal pribudnúť aj Nyquistov spoluhráč z Red Wings brankár Jonas Gustavsson. Märts má veľký záujem aj o obrancu Philadelphia Erika Gustafssona, ktorý so svojím tímom už tiež vypadol z bojov o Stanleyho pohár.

 

"Keď ma oslovili s ponukou ísť na majstrovstvá sveta, vzal som si niekoľko dní na rozmyslenie a telo mi povedalo, že ešte takúto záťaž na konci sezóny vydrží. Teším sa na svoje prvé majstrovstvá. Možno sa pripojím k tímu až priamo v Bielorusku," vyhlásil Nyquist pre Expressen. 

 

Nyquist (24) zaznamenal v tejto sezóne NHL v 57 zápasoch 28 gólov a 20 asistencií a patril k oporám Detroitu najmä počas naháňania bodov o účasť v play-off. Vo vyraďovacej časti už nebodoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona