NY Rangers víťazom Východnej konferencie, Gáborík 1+1

NETKY.SK • 4 Apríl 2012, 06:58 • 2 min
NY Rangers víťazom Východnej konferencie, Gáborík 1+1

NY Rangers víťazom Východnej konferencie, Gáborík 1+1 - Hokej Hokejisti New Yorku Rangers sa stali víťazmi Východnej konferencie v zámorskej NHL. Jazdci najlepšiu východiskovú pozíciu do play off spečatili v noci na stredu víťazstvom 5 3 nad Philadelphiou

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti New Yorku Rangers sa stali víťazmi Východnej konferencie v zámorskej NHL. "Jazdci" najlepšiu východiskovú pozíciu do play off spečatili v noci na stredu víťazstvom 5:3 nad Philadelphiou, ku ktorému prispel gólom a asistenciou slovenský útočník Marián Gáborík. Rangers na triumf vo svojej "vetve" čakali dlhých 18 rokov.
      Jubilejný desiaty presný zásah v končiacej sa základnej časti zaznamenal Tomáš Kopecký, no jeho Floride v súboji s Winnipegom príliš nepomohol a "panteri" prehrali 4:5 po predĺžení. Viedli síce už 3:0, no sľubný náskok premrhali a nevyužili príležitosť vybojovať si prvýkrát od roku 2000 miestenku vo vyraďovačke a zároveň prvenstvo v Juhovýchodnej divízii.

      výsledky:
      Buffalo - Toronto 6:5 pp, New Jersey - NY Islanders 3:1, Philadelphia - NY Rangers 3:5 /za hostí Gáborík 1+1/, Boston - Pittsburgh 3:5, Ottawa - Carolina 1:2, Florida - Winnipeg 4:5 pp /za domácich Kopecký 1+0/, Nashville - Minnesota 2:1 pp a sn, Dallas - San Jose 2:5, Phoenix - Columbus 2:0, Vancouver - Anaheim 5:4 pp a sn.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona