NY Rangers a Blues postúpili do 2. kola play off

NETKY.SK • 23 Apríl 2017, 11:14 • 2 min
NY Rangers a Blues postúpili do 2. kola play off

NEW YORK - Hokejisti New Yorku Rangers a St. Louis Blues postúpili do 2. kola play off NHL. "Jazdci" zdolali v noci na nedeľu v šiestom súboji štvrťfinále Východnej konferencie doma Montreal 3:1 a celú sériu vyhrali 4:2 na zápasy. Blues zvíťazili v piatom dueli na ľade Minnesoty 4:3 po predĺžení a v sérii triumfovali 4:1. V semifinále Západnej konferencie narazia na Nashville, ktorý vyradil v štyroch zápasoch Chicago.

slovakia

left justify in out

Rangers prehrávali od 7. minúty po presnom zásahu Alexeja Jemelina, v druhej tretine zariadil obrat dvoma gólmi Nór Mats Zuccarello. Triumf domácich spečatil 17,8 sekundy pred koncom gólom do prázdnej bránky Derek Stepan. Oporou newyorského tímu bol skúsený Henrik Lundqvist, švédsky brankár kryl 27 súperových striel. Rangers sa v konferenčnom semifinále stretnú s úspešnejším z dvojice Boston - Ottawa, Senators vedú v sérii 3:2 na zápasy.

 

Duel medzi Minnesotou a St. Louis nemal po 60 minútach víťaza (3:3) a tak muselo prísť na rad predĺženie. Hrdinom "bluesmanov" sa stal švédsky krídelník Magnus Pääjärvi, ktorý v 10. minúte extračasu rozhodol svojím gólom o triumfe hostí a poslal ich do konferenčného semifinále.

 

1. kolo play off NHL /na štyri víťazstvá/

šiesty zápas štvrťfinále Východnej konferencie

New York Rangers - Montreal 3:1

/konečný stav série: 4:2, NY Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie/

 

piaty zápas štvrťfinále Západnej konferencie

Minnesota - St. Louis 3:4 pp /konečný stav série: 1:4, St. Louis postúpil do semifinále Západnej konferencie/

 

šiesty zápas štvrťfinále Západnej konferencie

San Jose - Edmonton 1:2 v 3. tretine

/stav série: 2:3/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona