NY Islanders získali Boucharda

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 08:54 • 2 min
NY Islanders získali Boucharda

NEW YORK - Klub zámorskej hokejovej NHL New York Islanders v piatok okrem brankára Jevgenija Nabokova predĺžil zmluvu aj s obrancom Travisom Hamonicom a angažoval voľného útočníka Pierra-Marca Boucharda.

slovakia

left justify in out

Hamonic súhlasil s podmienkami sedemročnej spolupráce v celkovej hodnote 27 miliónov USD. Dvadsaťdvaročný bek odohral za Islanders predchádzajúce tri sezóny, celkovo má na svojom konte v NHL 189 duelov s bilanciou 10 gólov a 51 asistencií. 

Dvadsaťdeväťročný útočník P.-M. Bouchard doteraz pôsobil v klube Minnesota Wild, za ktorý odohral spolu 586 zápasov. S „ostrovanmi“ podpísal dvojročnú zmluvu na dva milióny dolárov. 

Jevgenij Nabokov sa s vedením Islanders sa dohodol na novej zmluve na jeden rok v hodnote 3,25 milióna dolárov. Islanders získali Nabokova vďaka waiver listine nechránených hráčov pred dvoma rokmi z Detroitu. Dnes 38-ročný brankár prichádzal vtedy do NHL po pôsobení v Európe a do Islanders sa mu veľmi nechcelo. Za tím z Long Islandu odchytal posledné dve sezóny a v ročníku 2012/2013 mu pomohol k prvému postupu do play-off po šiestich rokoch. Nabokov v NHL chytal aj za San Jose Sharks, v roku 2008 sa stal v Québecu majstrom sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona