NY City oficiálne predstavil Lamparda ako novú posilu

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 10:03 • 2 min
NY City oficiálne predstavil Lamparda ako novú posilu

NEW YORK - Zámorský futbalový klub New York City FC oficiálne predstavil vo štvrtok v Brooklyne ako novú akvizíciu Angličana Franka Lamparda.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný stredopoliar po trinástich sezónach ukončil pôsobenie v Chelsea a bude hrať v MLS. Ešte pred pôsobení v New Yorku doplní svojho nového tímového kolegu Španiela Davida Villu a spoločne budú hosťovať v austrálskom klube Melbourne City, keďže sezóna sa v USA začína až v marci 2015. Kluby Melbourne City i New York City sú majetkovo i finančne previazané s anglickým Manchestrom City.

 

"Prečo nie New York? Rozmýšľal som o tomto klube a rozhodol som sa prijať ponuku. Je to veľká výzva, nie? New York je mestom nádejí a snov,“ povedal na oficiálnej tlačovej besede Frank Lampard, ktorý odohral za Chelsea 648 zápasov a strelil 211 gólov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies