NÚSCH plánuje kúpu chirurgických implantátov

NETKY.SK • 20 Január 2017, 13:10 • 2 min
NÚSCH plánuje kúpu chirurgických implantátov

BRATISLAVA - Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s. (NÚSCH) plánuje nakúpiť chirurgické implantáty. Vyplýva to z predbežného oznámenia, ktoré ústav zverejnil v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ.

slovakia

left justify in out

Konkrétne ide o špeciálny zdravotnícky materiál určený na neurointervenčnú liečbu, endovaskulárnu liečbu krvácajúcich a nekrvácajúcich mozgových výdutí a endovaskulárnu liečbu ischemickej cievnej mozgovej príhody.


Celkovú hodnotu zákazky odhadol NÚSCH na viac ako 5,14 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Podľa predbežného oznámenia by sa obstarávanie malo deliť na viacero častí.

 

Rozhodujúcim kritériom pre výber víťaza by mala byť cena, pričom trvanie zákazky stanovil zadávateľ na 24 mesiacov. Predpokladaný dátum zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania je 1. marec tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona