NÚSCH obstaráva špeciálny materiál za 5,14 milióna eur

NETKY.SK • 19 Marec 2017, 10:26 • 2 min
NÚSCH obstaráva špeciálny materiál za 5,14 milióna eur

BRATISLAVA - Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s. obstaráva špeciálny zdravotnícky materiál pre komplexné periférne aortálne intervencie a neurointervencie.

slovakia

left justify in out

Ústav o tom informoval v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Podľa zverejnených informácií v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania je celková odhadovaná hodnota zákazky vo výške 5 141 988 eur bez dane z pridanej hodnoty. 

Zákazka sa delí na päť častí. Jej súčasťou sú okrem iného hustopletené stenty s príslušenstvom, špeciálny zdravotnícky materiál so zameraním na stenty do extra a intrakraniálnych mozgových tepien, či aortálne stentgrafty na mieru.

Trvanie zákazky je 24 mesiacov, pričom rozhodujúcim kritériom pre výber víťaza bude cena. Obstarávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu. Záujemcovia môžu predkladať ponuky, či žiadať o účasť do 23. marca tohto roka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies