Nurmagomedov otec je už po operácii, stále však bojuje o život

NETKY.SK • 15 Máj 2020, 08:48 • 2 min
Nurmagomedov otec je už po operácii, stále však bojuje o život

Abdulmanap Nurmagomedov už nie je v kóme, ale v bdelom stave. Informoval o tom jeho priateľ a komentátor Ramazan Rabadanov na televíznom kanáli 360. Otec ruského šampióna miešaných bojových umení Chabiba Nurmagomedova bol v kóme po ťažkej operácii srdca. Odhliadnuc od vyššie uvedeného, jeho stav je naďalej veľmi vážny.

slovakia

left justify in out

Nesúhlasil ani s testom na COVID-19
Päťdesiatsedemročný Nurmagomedov, ktorý mal ako tréner veľké zásluhy na športových úspechoch svojho syna, údajne v nemocnici nespolupracoval s lekármi a jeho stav sa zhoršil po tom, čo začal cvičiť. Rovnako nesúhlasil s tým, že mu urobia testy na nový koronavírus.

 

img

 

Hospitalizovaný so zápalom pľúc
25. apríla bol Abdulmanap Nurmagomedov hospitalizovaný v jednej z vojenských nemocníc v Moskve s pneumóniou a slabým srdcom a o niekoľko dní neskôr upadol do kómy. Na jednotke intenzívnej starostlivosti bol pod neustálym dohľadom lekárov. "Túto stredu napokon podstúpil operáciu srdca. A neskôr sa prebral z kómy. Ďalšie podrobnosti jeho zdravotného stavu nie sú známe," uviedol Rabadanov podľa webu sportbox.ru.

 

img

 

Situácia okolo Chabiba
Zatiaľ čo Nurmagomedov st. v nemocnici bojuje o život, jeho syn si dal prestávku od súťažných súbojov v MMA. Chabib Nurmagomedov nedávno odmietol vycestovať na galavečer UFC 249 na Floridu, kde mal obhajovať titul svetového šampióna v ľahkej váhe. V rámci prevencie v boji s koronavírusom zostal doma v Dagestane. Očakáva sa, že ruský bojovník sa vráti do súťažnej fazóny v lete tohto roku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies