NSK na budúci rok investuje do opráv ciest 3,5 milióna eur

NETKY.SK • 15 December 2015, 12:48 • 2 min
NSK na budúci rok investuje do opráv ciest 3,5 milióna eur

NITRA – Nitriansky samosprávny kraj (NSK) investuje v roku 2016 do opráv ciest II. a III. triedy sumu 3,5 milióna eur. Balík financií vyčlenili krajskí poslanci v rámci bežných výdavkov v budúcoročnom rozpočte ešte v októbri.

slovakia

left justify in out

Na svojom decembrovom zasadnutí rozhodli o úsekoch ciest, ktoré sa budú opravovať. Podľa prijatého uznesenia sa budú rekonštruovať komunikácie vo všetkých siedmich okresoch kraja. Celkovo sa bude opravovať a modernizovať 27 úsekov v obciach i mimo nich. Najviac, celkovo šesť, rekonštrukcií je naplánovaných v okresoch Komárno a Levice. 

 

V nitrianskom okrese sa bude opravovať päť úsekov, štyri v topoľčianskom, tri v novozámockom, dva v Šalianskom a jeden v zlatomoravskom okrese. Väčšina stavebných prác sa bude týkať opráv asfaltového krytu vozovky, prípadne ukladania nového povrchu cesty. Pracovať sa bude aj na odstránení porúch po prepadnutí časti vozovky, či na úprave krajníc a priekop.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies