Novými posilami Skalice Reichel a Jankovič, Jaborník skončil

NETKY.SK • 26 November 2015, 10:34 • 2 min
Novými posilami Skalice Reichel a Jankovič, Jaborník skončil

SKALICA - Káder hokejového tipsportligistu HK 36 Skalica posilnili obrancovia Johannes Reichel a Ivan Jankovič. V klube naopak skončil iný zadák Henrich Jaborník, ktorý mieri do Banskej Bystrice. Informovala o tom oficiálna webstránka Záhorákov.

slovakia

left justify in out

Rakúsky reprezentant Reichel prichádza do HK 36 z rodného Klagenfurtu, v ktorom odohral - s výnimkou jednej sezóny strávenej vo švédskom Rögle BK - celú profesionálnu kariéru. V aktuálnej sezóne nastúpil za KAC v 18 zápasoch, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. Staronovou tvárou v tíme HK 36 sa stal obranca Jankovič, skalický rodák sa do klubu vrátil po anabáze v Banskej Bystrici, za ktorú v tejto sezóne odohral 19 stretnutí (0+1).

 

Obe nové posily by mali debutovať v skalickom drese v piatkovom stretnutí na ľade Banskej Bystrice. Klub naopak opúšťa Jaborník, ktorý sa už pod Urpínom hlásil trénerovi Vladimírovi Országhovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona