Novým vlastníkom New Jersey Devils je Josh Harris

NETKY.SK • 15 August 2013, 18:56 • 2 min
Novým vlastníkom New Jersey Devils je Josh Harris

NEW YORK - Novým vlastníkom hokejového klubu zámorskej NHL New Jersey Devils sa vo štvrtok oficiálne stal Josh Harris, ktorý je aj majiteľom tímu basketbalovej NBA Philadelphia 76ers.

slovakia

left justify in out

Doterajší majiteľ "diablov" Jeff Vanderbeek dostane za klub s tromi víťazstvami v Stanleyho pohári od Harrisa a jeho obchodných partnerov 320 miliónov amerických dolárov. Súčasťou predaja je aj zmluva o prenájme haly Prudential Center arena.

Vanderbeek sa stal menšinovým vlastníkom New Jersey Devils v roku 2004 a o štyri roky neskôr mu už patrila väčšina akcií klubu. V uplynulých sezónach sa ale klub zmietal vo finančných problémoch a hrozil mu bankrot. Harris po potvrdení predaja oznámil, že generálny manažér a prezident Devils Lou Lamoriello zostáva v štruktúrach klubu, informoval portál tsn.ca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies