Novým trénerom VSS Košice je Jozef Majoroš

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 14:07 • 2 min
Novým trénerom VSS Košice je Jozef Majoroš

KOŠICE - Vedenie účastníka druhej najvyššej futbalovej súťaže VSS Košice angažovalo na post hlavného trénera Jozefa Majoroša. Bývalý hráč Košíc doteraz viedol letnú prípravu A-mužstva. Klub o angažovaní nového trénera informoval na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Jozef "Čepi" Majoroš prevezme pozíciu hlavného trénera po Ivanovi Lapšanskom, ktorý VSS viedol v sezóne 2015/2016 a v dramatickom závere ročníka napokon s tímom nedosiahol na postup do Fortuna ligy. "Vedenie klubu sa rozhodlo ponúknuť zmluvu na jeden rok Jozefovi Majorošovi. Jeho asistentom bude Peter Šinglár, trénerom brankárov zostáva Michal Hurtuk," uviedol na oficiálnej stránke košického klubu športový riaditeľ FC VSS Ján Lesniak. Bývalý hráč košického 1. FC i Lokomotívy pôsobil aj v Artmedii Petržalka a v Ličartovciach. Košičania už v rámci prípravy na novú sezónu absolvovali niekoľko zápasov. V stredajšom stretnutí prehrali na Ukrajine s domácim FK Zirka Kirovohrad 0:3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona