Novým trénerom Slavie sa stal Holanďan Pastoor

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 11:40 • 2 min
Novým trénerom Slavie sa stal Holanďan Pastoor

PRAHA - Novým kormidelníkom českého futbalového tímu SK Slavia Praha sa stal Holanďan Alex Pastoor, vo funkcii skončil doterajší kouč Miroslav Koubek.

slovakia

left justify in out

"Trénerovi ďakujeme za odvedenú prácu, ktorú vykonával s veľkou mierou profesionality a nasadenia. Mužstvo prevzal vo veľmi ťažkom čase, počas svojho pôsobenia odviedol obrovský kus práce. Poďakovanie patrí celému realizačnému tímu," uviedol predseda predstavenstva klubu Adam Řebíček. Pastoorovými asistentmi budú Martin Poustka a tréner brankárov Oldřich Pařízek. Zvyšok realizačného tímu zostal v pôvodnom stave. Športového riaditeľa Karola Kisela doplnil Igor Kornejev, ktorý bude pracovať ako poradca športového úseku. 

Alex Pastoor sa narodil 26. októbra 1966 v Amsterdame. Ako záložník strávil väčšinu kariéry v FC Volendam, ďalej hral za SC Heerenveen, belgický KRC Harelbeke a rakúsku Austriu Lustenau. Hráčsku kariéru ukončil v roku 2001. Na trénerskú dráhu sa vydal ako mládežnícky kormidelník v AZ Alkmaar, kde pôsobil do roku 2005. V sezóne 2005/2006 viedol rezervný tím tureckého Fenerbahce Istanbul. V rokoch 2006 - 2008 pracoval ako asistent trénera SC Heerenveen. V ročníku 2008/2009 ho vymenovali za mládežníckeho trénera Feyenoordu Rotterdam. Potom viedol SBC Excelsior, ktorý dostal do najvyššej holandskej súťaže. Neskôr koučoval Nijmegen. Informoval o tom klubový web SK Slavia. 

 

Slavii Praha patrí po 18 kolách Gambrinus ligy 2013/2014 až 10. priečka so ziskom 19 bodov. Na jeseň utŕžili "zošívaní" viacero debaklov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies