Novým trénerom Slavie Praha bude Miroslav Koubek

NETKY.SK • 18 September 2013, 18:36 • 2 min
Novým trénerom Slavie Praha bude Miroslav Koubek

PRAHA - Futbalistov českého klubu Slavia Praha povedie Miroslav Koubek, ktorý tak nahradí Milana Petrouša. Ten rezignoval po víkendovej prehre 0:4 s Mladou Boleslavou v 8. kole Gambrinus ligy. Informáciu priniesla oficiálna webová stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Koubek momentálne trénuje reprezentáciu do 19 rokov. Vedenie Futbalovej asociácie Českej republiky (FAČR) však súhlasilo s možnosťou, že bude pôsobiť naraz v oboch funkciách. Šesťdesiatdvaročného Koubeka tak v Slavii oficiálne vymenujú za hlavného kormidelníka vo štvrtok dopoludnia.

Koubek rozbiehal trénerskú kariéru v Kladne, kde pôsobil aj počas hráčskej kariéry. V najvyššej českej súťaží viedol aj Plzeň, Baník Ostrava a Mladú Boleslav.

Slavia, v ktorej momentálne pôsobia aj mnohí Slováci - Kamil Čontofalský, Matej Rakovan, Martin Juhar, Karol Kisel, Matúš Čonka, Martin Dobrotka, Dávid Škutka a Milan Bortel - sa nachádza v tabuľke až na 13. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies