Novým trénerom Japonska zrejme Pekerman

NETKY.SK • 30 August 2010, 13:32 • 2 min
Novým trénerom Japonska zrejme Pekerman

Novým trénerom Japonska zrejme Pekerman - Futbal Bývalý tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Jose Pekerman by sa mal stať novým kormidelníkom Japonska. Informovali o tom miestne médiá.

slovakia

left justify in out

img

Bývalý tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Jose Pekerman by sa mal stať novým kormidelníkom Japonska. Informovali o tom miestne médiá.
      Šesťdesiatročný Pekerman sa podľa denníka Nikkan Sports už dohodol na podmienkach zmluvy, čo by malo znamenať ukončenie zdĺhavého hľadania nástupcu Takešiho Okadu. Japonský futbalový zväz (JFA) doposiaľ nepotvrdil medializované informácie. Periodikum však predpovedá, že Pekerman, ktorý sa živil aj ako taxikár v Buenos Aires, sa ujme reprezentačného kormidla už budúci mesiac po prípravných dueloch s Paraguajom a Guatemalou.
      Cez víkend prejavil záujem o uvoľnený post reprezentačného trénera aj súčasný kouč Kašimy Antlers Oswaldo Oliveira. "Rád by som sa stal trénerom Japonska. Klub ma síce nechce uvoľniť, no v mojej zmluve mám klauzulu, podľa ktorej môžem odísť a trénovať akúkoľvek reprezentáciu," vyhlásil Brazílčan.
      V súvislosti s japonskou reprezentáciou sa spomínali aj mená Holanďanov Marca van Bastena a Ronalda Koemana. Prvou úlohou nového trénera bude víťazstvo na Ázijskom pohári, ktorý sa uskutoční v januári v Katare.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies