Novým trénerom Bulharska sa stal Petev

NETKY.SK • 17 December 2014, 21:45 • 2 min
Novým trénerom Bulharska sa stal Petev

SOFIA - Novým trénerom bulharskej futbalovej reprezentácie sa stal Ivajlo Petev. V stredu o tom informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na národný zväz BFU.

slovakia

left justify in out

"Ivajlo Petev je novým trénerom Bulharska. Jeho vymenovanie jednohlasne schválili na zasadnutí výkonného výboru BFU," oznámil zväz. 

 

Minulý mesiac po troch rokoch skončil na lavičke Luboslav Penev po nevydarenom štarte tímu do kvalifikácie EURO 2016. Bulhari sú v H-skupine štvrtí so ziskom štyroch bodov. Petev v minulosti viedol Ludogorec, s ktorým získal dva ligové tituly v rokoch 2012 a 2013, pred pár týždňami sa skončila jeho spolupráca s cyperským Limassolom. "Mal som aj iné ponuky, ale viesť národný tím je obrovská výzva. Neváhal som ani na sekundu," zdôraznil Petev, ktorý súhlasil s trojročným kontraktom. Jeho asistentmi budú Alexej Željazkov, Rocco Perotta a Ljubomir Šejatanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona