Novým trénerom Barcelony by sa mohol stať Luis Enrique

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 15:21 • 2 min
Novým trénerom Barcelony by sa mohol stať Luis Enrique

BARCELONA - Podľa španielskych médií sa od budúcej sezóny stane trénerom futbalistov FC Barcelona Luis Enrique.

slovakia

left justify in out

Momentálne kormidelník Celty Vigo v minulosti v Barcelone hrával a v rokoch 2008 až 2011 viedol rezervné mužstvo FCB. Štyridsaťtriročný rodák z Gijónu bol kandidátom na post trénera Barcelony aj pred aktuálnou sezónou. Vedenie klubu vtedy uprednostnilo súčasného kouča Gerarda Martina. Podľa španielskej tlače športový riaditeľ FC Barcelona Andoni Zubizarreta absolvoval niekoľkohodinové rokovania s Enriquem.

 

Niekdajší španielsky reprezentant Luis Enrique odohral za národný tím 62 duelov, v ktorých strelil 12 gólov. V novembri 1996 skóroval v rámci kvalifikácie MS 1998 v zápase proti Slovensku (4:1) v Tenerife. Trénerovi Martinovi sa prvá sezóna na barcelonskej lavičke nevydarila a klubu hrozí, že ju zakončí bez trofeje. Šancu má už len v španielskej lige, v ktorej za Atléticom Madrid zaostáva dve kolá pred koncom tri body. Práve s Atléticom vypadla vo štvrťfinále Ligy majstrov, v domácom pohári nestačila Barcelona vo finále na Real Madrid. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies