Novým trénerom AS Trenčín bude Ivan Vrabec

NETKY.SK • 16 September 2013, 15:51 • 2 min
Novým trénerom AS Trenčín bude Ivan Vrabec

TRENČÍN - Novým trénerom corgoňligového futbalového klubu AS Trenčín sa v najbližších dňoch stane Ivan Vrabec. Ten pri kormidle štvrtého tímu tabuľky najvyššej slovenskej súťaže nahradí Martina Ševelu, ktorý prebral mužstvo začiatkom septembra po ukončení spolupráce s dovtedajším hlavným koučom Ľubošom Nosickým.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu spod Čákovho hradu sa dohodlo na rozviazaní kontraktu s Nosickým, pretože nevidelo perspektívu v pokračovaní kooperácie s týmto 45-ročným kormidelníkom.

"V podstate sme dohodnutí na spolupráci s pánom Vrabcom. V najbližších dňoch by sa všetko malo dotiahnuť aj po administratívnej stránke. Ivan Vrabec potrebuje čas na uzatvorenie niektorých osobných vecí, najmä sa musí dohodnúť na ukončení kontraktu v Dunajskej Lužnej. Potom by mal prebrať náš tím. Ústna dohoda znie do konca aktuálnej sezóny s opciou na ďalšie obdobie," povedal v pondelok popoludní pre agentúru SITA generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a doplnil: "Realizačný tím A-mužstva zostane v podstate nezmenený."

Päťdesiatjedenročný Vrabec naposledy viedol treťoligovú Dunajskú Lužnú, v najvyššej slovenskej súťaži pôsobil na lavičke FC Nitra. Trenčania pod vedením Ševelu dosiahli v dvoch stretnutiach bilanciu jedno víťazstvo - jedna prehra. V 8. kole prehrali doma s Ružomberčanmi 0:1 a počas uplynulého víkendu si pripísali cenné tri body, ktoré získali na pôde MŠK Žilina (3:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies