Novým trénerom Ajaxu bývalý hráč Feyenoordu Bosz

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 08:23 • 2 min
Novým trénerom Ajaxu bývalý hráč Feyenoordu Bosz

AMSTERDAM - Holandský futbalový klub Ajax Amsterdam nesiahol pri výbere nového hlavného trénera po niektorom zo svojich bývalých hráčov.

slovakia

left justify in out

Naopak, Franka de Boera nahradí Peter Bosz, ktorý si za aktívnych čias obliekal aj dres úhlavného "nepriateľa" Feyenoordu Rotterdam. Niekdajší stredopoliar s ôsmimi reprezentačnými štartmi neváhal ponuke obetovať svoj doterajší angažmán v izraelskom Maccabi Tel Aviv.  Holandskej futbalovej fabrike na talenty sa upísal na tri roky.
 

"Mám vysoké ambície, to nás s Ajaxom spája," komentoval 52-ročný kormidelník. Športový riaditeľ klubu Edwin van der Sar verí, že voľba padla na toho pravého: "Získali sme trénera, ktorý môže náš talentovaný tím spraviť lepším."

 

Frank de Boer dotiahol Ajax k štyrom holandským titulom, v rozlúčkovej sezóne s ním obsadil v Eredivisie druhú priečku za PSV Eindhoven.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies