Novým singlom Eda Sheerana bude skladba Sing

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 12:57 • 2 min
Novým singlom Eda Sheerana bude skladba Sing

BRATISLAVA - Britský hudobník prezradil detaily o pripravovanom albume a pilotnom singli.

slovakia

left justify in out

Britský spevák Ed Sheeran zverejnil názov piesne, ktorá bude pilotným singlom jeho pripravovaného albumu. Ako uviedol prostredníctvom mikroblogovacej a sociálnej siete Twitter, nová skladba sa bude volať Sing. "Singel sa začne predávať v pondelok v každej krajine okrem Veľkej Británie, Írska, Nemecka a Austrálie. Vy do mesiaca dostanete EP platňu," uviedol Sheeran na Twitteri. Okrem toho spevák prezradil názov a dátum vydania pripravovaného albumu. Druhá štúdiovka má byť nazvaná X a vyjde 23. júna.

 

Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2012 získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a tiež Ivor Novello Award. Skladbu The A Team v roku 2013 nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom. V tomto roku Sheeran o cenu Grammy bojoval v kategórii Nováčik roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies