Novým šéfom výboru na kontrolu činnosti SIS sa stal Grendel

NETKY.SK • 13 Október 2016, 07:59 • 2 min
Novým šéfom výboru na kontrolu činnosti SIS sa stal Grendel

BRATISLAVA - Novým predsedom Osobitného kontrolného výboru NR SR na kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby sa stal poslanec Gábor Grendel z klubu OĽaNO-NOVA. V tajnej voľbe ho zvolili poslanci v závere druhého rokovacieho dňa 10. schôdze NRSR.

slovakia

left justify in out

Grendel nahradil vo funkcii Daniela Lipšica, ktorý sa vzdal poslaneckého mandátu. Z parlamentu odišiel po nehode, pri ktorej zrazil chodca a ten následne zomrel.

 

Poslanci sa do lavíc vrátia až v piatok 14. októbra. Vo štvrtok 13. októbra schôdza nebude. Dôvodom je štátny pohreb prvého prezidenta SR Michala Kováča, ktorý zomrel v stredu (5.10.) vo veku 86 rokov v Nemocnici svätého Michala v Bratislave na zlyhanie srdca. Vo štvrtok bude v súvislosti s jeho úmrtím od 08.00 do 17.00 h štátny smútok.

 

V piatok budú poslanci rokovať o ďalších bodoch programu. Dnešku dominovali návrhy ministra financií Petra Kažimíra, viaceré z nich súvisia s budúcoročným štátnym rozpočtom. Snemovňa sa dohodla, že v piatok hlasovať nebude a rokovací deň predĺži do večera, keďže vo štvrtok schôdza nie je.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies