Novým šéfom Vojenského spravodajstva sa stal Ján Balciar

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 11:20 • 2 min
Novým šéfom Vojenského spravodajstva sa stal Ján Balciar

BRATISLAVA - Novým riaditeľom Vojenského spravodajstva je oddnes brigádny generál Ján Balciar. Predošlý riaditeľ, plukovník Ľubomír Skuhra, bol z funkcie odvolaný vo štvrtok 14. apríla. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Danka Capáková.

slovakia

left justify in out

"Minister obrany SR Peter Gajdoš generála Balciara pozná už zo vzájomnej spolupráce, keď pôsobil vo funkcii 1. zástupcu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR. Váži si ho ako odborníka v spravodajskej oblasti. Má prirodzenú autoritu a prestíž v oblasti svojho pôsobenia. Prešiel nielen Policajným zborom SR, ale aj inými spravodajskými útvarmi bezpečnostnej komunity SR, výcvikom a kurzami aj zahraničných spravodajských služieb, s ktorými spolupracujeme," uvádza sa v tlačovej správe ministerstva obrany. Šéf rezortu obrany Peter Gajdoš verí, že Ján Balciar bude "prínosom pre ďalší rozvoj spravodajstva, ako aj medzinárodnej spolupráce. Má jeho plnú dôveru a podporu".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies