Novým šéfom tímu, ktorý vyšetruje Gorilu, bude jeden z jeho členov

NETKY.SK • 16 November 2016, 14:42 • 2 min
Novým šéfom tímu, ktorý vyšetruje Gorilu, bude jeden z jeho členov

BRATISLAVA - Špecializovaný vyšetrovací tím, ktorý sa zaoberá prípadmi Gorila, bude pokračovať v práci aj po odchode jeho súčasného vedúceho Mareka Gajdoša. Jeho novým vedúcim sa stane jeden z členov tímu. TASR informovalo oddelenie komunikácie a prevencie kancelárie prezidenta Policajného zboru.

slovakia

left justify in out

Súčasný šéf tímu Gajdoš ukončí služobný pomer príslušníka Policajného zboru ku koncu roka 2016. „Tak, ako už bolo prezentované prezidentom Policajného zboru, rozkazom ministra vnútra SR dôjde k zmene personálneho obsadenia tímu, pričom za vedúceho tímu bude určená osoba, jeden z členov tímu, na základe návrhu, resp. aj konzultácie s doterajším vedúcim tímu Marekom Gajdošom,“ informovalo policajné Prezídium.

 

Podľa Prezídia Policajného zboru bol kandidát na vedúceho špecializovaného tímu neformálne prerokovaný a následne bude určený rozkazom ministra vnútra Slovenskej republiky. „Zároveň dochádza už v predstihu kontinuálne k odovzdávaniu, resp. preberaniu vecí v súvislosti s trestným konaním a vecí spojených s právomocami a postavením vedúceho tímu,“ doplnilo policajné Prezídium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies