Novým šéfom mládežníckej organizácie SDKÚ sa stal Lukáš Tisoň

NETKY.SK • 6 Október 2014, 08:19 • 2 min
Novým šéfom mládežníckej organizácie SDKÚ sa stal Lukáš Tisoň

BRATISLAVA - Novým šéfom Novej generácie (NG) sa dnes stal Lukáš Tisoň. Stalo sa tak po tom, ako mládežnícka organizácia SDKÚ-DS Nová generácia najskôr na kongrese odhlasovala odčlenenie sa od strany a transformáciu na občianske združenie pod názvom OZ Nová generácia - združenie mladých pod vedením Tomáša Smutného.

slovakia

left justify in out

Niektorí delegáti kongresu NG však s odtrhnutím nesúhlasili a pokračovali v rokovaní s tým, že zostávajú mládežníkmi strany Pavla Freša pod pôvodným názvom. Práve vtedy si za nového šéfa zvolili Tisoňa a za generálneho sekretára NG Matúša Molitorisa. 
      

"Našou hlavnou úlohou je naďalej napĺňať politiku SDKÚ-DS a priťahovať k nej mladých ľudí, aby videli alternatívu voči existujúcej politickej reprezentácii. Chceme pokračovať, aby sme mohli zjednocovať pravicovú scénu," uviedol pre TASR Molitoris.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies