Novým rómskym splnomocnenecom sa stal Ábel Ravasz, Kaliňák: Má pred sebou veľa práce

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 13:45 • 2 min
Novým rómskym splnomocnenecom sa stal Ábel Ravasz, Kaliňák: Má pred sebou veľa práce

BRATISLAVA - Nový splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Ábel Ravasz má pred sebou veľa práce a môže byť úspešný. Po rokovaní vlády to povedal minister vnútra Robert Kaliňák s tým, že na stole je obrovské množstvo projektov, ktoré bude musieť nový splnomocnenec dotiahnuť do konca. Kaliňák zároveň dodal, že treba nový reštart a niektoré veci je potrebné urobiť omnoho rýchlejšie ako doteraz.

slovakia

left justify in out

Minister vnútra zároveň povedal, že na stole majú dosť projektov, ktoré môžu zásadne zmeniť situáciu. Podľa Kaliňáka však budú musieť odbúrať niektoré politické korektnosti, ktoré bránili v tom, aby mohli situáciu dobre analyzovať. Dodal, že potrebné sú napríklad presné štatistiky v oblasti nezamestnanosti či v oblasti regiónov.

 

Novým splnomocnencom vlády SR pre rómske komunity bude Ábel Ravasz. Doterajšieho splnomocnenca Petra Polláka dnes vláda odvolala a vymenovala nového, ktorý bude vo funkcii od 7. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies