Novým predsedom FC Liverpool sa stane Werner, nahradí Broughtona

NETKY.SK • 26 November 2010, 08:12 • 2 min
Novým predsedom FC Liverpool sa stane Werner, nahradí Broughtona

Novým predsedom FC Liverpool sa stane Werner, nahradí Broughtona - Futbal Novým predsedom anglického futbalového klubu FC Liverpool, ktorého hráčom je aj slovenský stopér Martin Škrtel, sa od budúcej stredy stane Tom Werner. Ten vo funkcii nahradí Martina

slovakia

left justify in out

img

Novým predsedom anglického futbalového klubu FC Liverpool, ktorého hráčom je aj slovenský stopér Martin Škrtel, sa od budúcej stredy stane Tom Werner. Ten vo funkcii nahradí Martina Broughtona.
      Werner je taktiež predsedom spoločnosti New England Sports Ventures, ktorá minulý mesiac odkúpila Liverpool za 300 miliónov libier. Spoločnosť NESV vlastní aj bejzbalový klub Boston Red Sox.
      Broughton, ktorý sprostredkoval dohodu s NESV napriek ostrému nesúhlasu od predchádzajúcich majiteľov Toma Hicksa a Goerga Gilletta Jr., odstúpi zo súčasnej pozície v utorok.
      "Pracovať neúnavne pre našich fanúšikov a zabezpečiť najlepšie podmienky, aby sme vyhrávali a získavali trofeje," takto charakterizoval svoje ciele Werner. Podľa majiteľa NESV Johna Henryho bola radosť spolupracovať s Broughtonom.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona