Novým podpredsedom strany Most–Híd sa stal Ábel Ravasz

NETKY.SK • 12 November 2016, 15:19 • 2 min
Novým podpredsedom strany Most–Híd sa stal Ábel Ravasz

NOVÉ ZÁMKY - Novým podpredsedom strany Most–Híd sa stal Ábel Ravasz. Rozhodli o tom účastníci dnešného deviateho snemu strany v Nových Zámkoch. Miesto podpredsedu sa uvoľnilo po parlamentných voľbách, keď poslanec Národnej rady SR Zsolt Simon odišiel zo strany pre nesúhlas s jej vstupom do vládnej koalície so stranou Smer-SD a SNS.

slovakia

left justify in out

„Nebol to náhly výber. Podľa našich stanov ja mám právo predložiť návrh na kandidáta. Pre nás je dôležité, aby dostali šancu mladí ľudia, ktorí už niečo aj dokázali. Protikandidát nebol,“ skonštatoval predseda strany Béla Bugár.

 

Na dnešnom sneme strany prijali účastníci programový dokument, ktorý vychádza z občianskej vízie z volebného programu strany. Tento dokument podrobne rozpracováva tri priority strany na ďalšie troj- až štvorročné obdobie – právny štát a vymožiteľnosť práva, rozvinuté regióny, ochrana menších a občianske práva. Každá z priorít má prideleného svojho garanta, ktorým je jeden z podpredsedov strany.

 

Za prioritu právny štát a vymožiteľnosť práva zodpovedá Lucia Žitňanská, za prioritu rozvinuté regióny László Sólymos a za prioritu ochrana menšín a občianske práva Ábel Ravasz. Štvrtým podpredsedom strany pre ekonomiku je Ivan Švejna. „Zároveň sme sa dohodli, že vzniknú tri politicko-odborné kabinety, ktorých cieľom bude predkladanie návrhov, ich realizácia a koordinácia v týchto troch oblastiach,“ informoval Bugár.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies