Novým koučom Sparty Praha jeTomáš Požár, Holoubek zostáva v realizačnom tíme

NETKY.SK • 21 December 2016, 14:41 • 2 min
Novým koučom Sparty Praha jeTomáš Požár, Holoubek zostáva v realizačnom tíme

PRAHA - Hlavným trénerom českého futbalového klubu Sparta Praha sa stal športový riaditeľ Tomáš Požár.

slovakia

left justify in out

V realizačnom tíme naďalej zostáva David Holoubek, ktorý bude mať veľké kompetencie. Mladého kouča poverili vedením mužstva počas jesene po odchode Zdeňka Ščasného, keďže však nemá potrebnú licenciu, po uplynutí 60-dňovej výnimky bol oficiálne trénerom asistent Zdeněk Svoboda.

 

Holoubek doviedol tím k postupu do jarnej časti Európskej ligy UEFA, v najvyššej domácej súťaži je Sparta po jesennej časti tretia, na vedúcu Plzeň stráca štyri body a na druhú Slaviu tri. Vedenie "rudých" našlo model, ako uviesť do funkcie nového trénera s požadovanou licenciou a zároveň ponechať v mužstve Holoubka.

 

V realizačnom tíme zostávajú aj doterajší asistenti Zdeněk Svoboda a Stanislav Hejkal, ktorých doplnil Petr Havlíček. "Chceli sme súčasný realizačný tím čo najviac zachovať. Dnes mám najväčšiu zodpovednosť za výsledky prvého tímu, preto sa staviam na jeho čelo," vysvetlil Požár pre portál sport.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies