Novým koučom Hubočana v Zenite možno Villas-Boas

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 13:00 • 2 min
Novým koučom Hubočana v Zenite možno Villas-Boas

PETROHRAD - Vedenie Zenitu Petrohrad ponúklo Portugalčanovi zmluvu na štyri roky.

slovakia

left justify in out

Novým trénerom ruského futbalového klubu Zenit Petrohrad, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentačný obranca Tomáš Hubočan, sa možno stane André Villas-Boas. Informuje o tom viacero britských i ruských portálov na čele s Daily Express či Sport-Express.

 

Podľa spomenutých zdrojov už vedenie úradujúceho ruského vicemajstra ponúklo 36-ročnému odborníkovi Villasovi-Boasovi kontrakt na štyri roky a čaká sa na jeho reakciu. Portugalčan naposledy viedol Tottenham Hotspur, vedenie "kohútov" ho v decembri 2013 prepustilo po zahanbujúcej prehre na White Hart Lane 0:5 s Liverpoolom. Villas-Boas trénoval v minulosti aj FC Chelsea a FC Porto.

 

Nedávno sa začalo špekulovať, že by mohol nahradiť Gerarda Martina na lavičke FC Barcelona. 

Ako je známe, štvornásobný ruský šampión Zenit v utorok predčasne ukončil spoluprácu s hlavným koučom A-mužstva Talianom Lucianom Spallettim. Dôvodom boli neuspokojivé výkony a výsledky v jarnej časti sezóny. Petrohradčania prehrali v domácom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2013/2014 s hráčmi Borussie Dortmund 2:4 a v najvyššej domácej súťaži len remizovali s Tomskom 0:0. Dočasným vedením mužstva poverili Sergeja Semaka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies