Novým členom predstavenstva Poštovej banky sa stal Peter Hajko

NETKY.SK • 9 December 2015, 13:28 • 2 min
Novým členom predstavenstva Poštovej banky sa stal Peter Hajko

BRATISLAVA - Poštová banka má nového člena predstavenstva. Stal sa ním Peter Hajko, zodpovedný za oblasť retailového bankovníctva. Do funkcie bol zvolený valným zhromaždením akcionárov Poštovej banky, po udelení súhlasu Národnou bankou Slovenska."

slovakia

left justify in out

Peter Hajko pôsobí v Poštovej banke od októbra 2015 ako vedúca osobnosť divízie retailového bankovníctva a po zvolení za člena predstavenstva sa zároveň ujíma funkcie riaditeľa divízie retailového bankovníctva. V rámci toho zastrešuje odbor obchodných sietí, odbor podpory obchodu, odbor call centra, odbor retailových produktov a odbor SME.

"Peter Hajko má za sebou dlhoročné skúsenosti z bankovníctva. V uplynulých rokoch zastával viaceré pozície v tomto sektore a aj preto som presvedčený o tom, že jeho pohľad na klientelu a jej potreby bude pre Poštovú banku významným prínosom," uviedol generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Poštovej banky Andrej Zaťko.

"Dôvera, ktorú som dostal je pre mňa veľkou výzvou. Poštová banka je bankou s obrovskou perspektívou rastu a vážim si, že sa na ňom môžem priamo podieľať," povedal novovymenovaný člen predstavenstva Peter Hajko.

Peter Hajko vyštudoval Fakultu hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. V bankovníctve pôsobí už od roku 1997. Do Poštovej banky prišiel z Tatra banky, kde v uplynulých rokoch riadil regionálne siete pobočiek. Neskôr pôsobil ako riaditeľ odboru riadenia firemných centier a v posledných rokoch sa opäť vrátil k riadeniu regionálnej siete pobočiek Tatra banky a Raiffeisen banky.

Aktuálne zloženie predstavenstva Poštovej banky:
Ing. Andrej Zaťko, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Poštovej banky
Ing. Peter Hajko, člen predstavenstva
JUDr. Ján Nosko, člen predstavenstva
Ing. Daniela Pápaiová, členka predstavenstva
Ing. Slavomír Varcholík, člen predstavenstva

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies